|

Hoe kan je bijna 50% meer unieke bezoekers krijgen?

Deze blog is in zijn geheel geplaatst op Onlybyme.nl en gezien de relevantie voor OnlyZakelijk plaats ik de inleiding met de link naar het gehele artikel hieronder.


 

Onlybyme groeide ‘ineens’  van 5000 naar ruim 9500 unieke bezoekers. Haast een verdubbeling!

Eerlijkheid voor alles: de groei juist in deze zeer warme zomerse maand kwam mij in eerste instantie als een totale verrassing, maar inmiddels heb ik de bron van deze groei weten te traceren en kan ik het verklaren, én deze kennis aan jou doorgeven.

Lees deze blog en je weet hoe dat hier is gelukt en of jij deze kennis op jouw website ook kunt toepassen. 

Van gemiddeld 5000 unieke bezoekers naar ineens bijna 10000 unieken!

Graag help ik andere bloggers en website eigenaren vooruit en deel in deze blog mijn nieuwste inzichten die ervoor zorgden dat Onlybyme in de maand juli 2018 haar hoogste aantal unieke bezoekers en sessies tot dan toe heeft behaald, én hoe jij met mijn opgedane kennis je voordeel kunt doen.

Nu groeien websites (waar actief aan wordt gewerkt) als het goed is, doordat de volgers toenemen en de website meer autoriteit krijgt door goede content. Indien je eenmaal weet wat werkt is rustig aan ‘door bouwen’ aan de groei en geregeld stabiliseren en je focussen op achterstallig onderhoud, veelal voldoende om je gemiddelden te zien stijgen.

Deze kennis kan redelijk snel worden opgedaan, door niet zelf het wiel te proberen uit te vinden en informatieve artikels te lezen. En daarnaast jezelf te scholen op het gebied van SEO, het schrijven van goede content en het juist aanpakken van groei op je sociale kanalen.

Mij lukte het me al binnen het eerste jaar van Onlybyme om voor het eerst 5000 unieke bezoekers te genereren in een maand tijd. Hoe ik dat deed beschreef ik in de blog: Binnen het jaar naar 5000 unieke bezoekers, kan dat?  De conclusie uit die blog wil ik graag zeer beknopt delen:

Conclusie

Ja, je kan binnen een jaar 5000 unieke bezoekers bereiken op je website. De vraag is meer, ben je bereid ervoor te doen wat nodig is en andere zaken te laten, die je ook in die uren had kunnen doen.

Enkel was de prijs die ik daarvoor betaalde mij te hoog en ik besloot mijn aanpak te wijzigen en mijn focus te verleggen. (Omdat dit teveel afwijkt van de kern van deze blog geef ik enkel een link naar de blog waarin ik verder inga op het wijzigen van mijn focus: Mijn grootste les in een jaar bloggen: doe het omdat je het leuk vindt! )

Van deze zeer onverwachte groei heb ik heel veel geleerd.

Het bijzondere aan de groei deze zomer is dat deze komt op het moment dat er juist minder blogs online verschijnen (zomervakantie dus rustig aan tempo), de volgers vakantie vieren en mijn focus niet is gericht op groei, hooguit op stabiliseren.

Toen ik bemerkte dat er significant meer bezoekers dan verwacht op de website terecht kwamen was ik dan ook zeer verbaasd en ik heb hier heel veel van geleerd. Daarna ben ik het direct verder gaan toepassen waardoor ook nu in begin Augustus al blijkt dat de ingezette stijging in juli niet eenmalig is.

Lees het volledige artikel op: https://onlybyme.nl/zakelijk/ineens-veel-meer-unieke-bezoekers/

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *